İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

Çelenk Koyma töreni ile başlayan etkinliklere Kortej sırasında yoğun ilgi gösterildi.

May

Kurum Müdürümüz Sayın Mürvet Bakır engelli öğrencilerimizle birlikte uçurtma uçurup piknik yaparak ´farkındalık yetmez, yaşamı paylaşalım´ dedi.

May

Kurum Müdürümüz Sayın Mürvet BAKIR´ın da içinde bulunduğu Karşıyaka Özel Eğitim Çalışma Grubunun düzenlemiş olduğu Özel Eğitim Şenliği hafta boyunca düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliklerle Farkındalık Yetmez, Yaşamı Paylaşalım´ denildi.

Mrt

27-28 Şubat 2017 tarihlerinde Karşıyaka Öğretmenevi´nde İlçe Krize Müdahale Ekibi´ne Klinik Psikolog Nazan ÜRKMEZ tarafından "Krize Müdahale Tekniklerikonusunda uygulamalı atölye çalışması yapılmıştır.

Mrt

21 .02.2017 Salı günü  Karşıyaka Rehberlik Ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Psikolog Şenel Karaman´ın Karşıyaka ilçesi Rehber Öğretmenlerine yönelik "Travma Öncesi Önleyici Çalışmalar" konusunda yapmış olduğu seminer büyük ilgi gördü.Seminer Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezinde 120 Rehber öğretmenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

01-02 Şubat 2017 tarihlerinde Atakent Aysel Salih Baysak Anaokulunda Yardımcı Personellere  "İletişim Teknikleri" konulu seminer kurumumuz tarafından verildi.

Mrt

Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak Üniversitelere,Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine ,Özel Eğitim Uygulama Okullarına ve Özel Eğitim Sınıf olan okullara idari ziyaretlerimimz başlamıştır.

Kas

Ziyarette bulunduğumuz tüm okullarımızın idareci ve personellerine göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Karşıyaka Öğretmenevi lokalinde özel eğitim okullarındaki değişik yaşlardaki engellilerin yaptığı yüze yakın resim sergisinin açılışına Ekonomi Üniversitesi rektörü Prof. Dr Fatma Naciye Can Muģan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Karşıyaka RAM Müdürü Mürvet Bakır, Özel Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Ercan Karaca, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Ebru Yücel, Karşıyaka Öğretmenevi Müdürü İsmail Çam, KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınları Derneği) başkanı Nil Güneri, okul müdürleri, öğretmenler, engelli öğrenciler, veliler ve çok sayıda Karşıyakalının yanı sıra İzmir Milletvekili Kerem Ali Süreklinin Eşi Fidan Gül Sürekli de katıldı.

Kas

Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel´e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Görev alan arkadaşlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Toplantımızda değerli bilgilerini bizlerele paylaşan sayın konuşmacılarımız Doç.Dr.Cumhur Taş´a ve Uzm.Dr.Zeynep Çubukçuoğlu Taş´a misafirperverliklerinden ötürü de Özel Eraslan Eğitim Kurumu´na ve değerli çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Katılan Eserler 5 Aralık Pazartesi Günü Karşıyaka Öğretmenevi Lokali´nde sergilenecektir.

Kas

Komisyonlarda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.